PIZZA CITY SCHEVENINGEN

PIZZA CITY SCHEVENINGEN Nieuw geopend, elke dag vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1536 beoordelingen
4 dec 2019 om 17:02 was super koud en dan niet lekker
3 dec 2019 om 17:56 ik was bij piza citty hat klacht ik bleef netjes gaat die ineens keer schelden vond ik onbeschoft hij zij ga maar naar naar andere toe ga ik ook wel doen over een klacht
2 dec 2019 om 12:58 zat geen saus op en geen groente
1 dec 2019 om 22:16 Meid, wat GOEEEEEED!
30 nov 2019 om 21:05 Het duurde erg lang. Had alleen een kapsalon. Helaas toen het eten er eindelijk was was het koud
27 nov 2019 om 22:17 De lekkerste hotwings van Den Haag! De kapsalon met rijst is ook favoriet. Wat mij steeds weer opvalt,is dat de mensen daar altijd even vriendelijk zijn. Ik bestel daar graag .
27 nov 2019 om 20:22 Had pizza salami champigon besteld Kreeg salami ui pepper En waren blikje fanta bij turkse pizza menu vergeten
26 nov 2019 om 11:48 Pizza was heerlijk, tonijn pizza en peperoni super lekker. En bodem pizza vind ik altijd belangrijk als het dun is. Perfect.
24 nov 2019 om 13:11 Heel erg lekkere pizza en snelle bezorging. Ik miste alleen de extra’s die ik had besteld (rode peper, gorgonzola en cheddar), terwijl ik wel de extra jalapeños had gekregen:). Al met al wel een hele lekkere pizza!
24 nov 2019 om 12:34 Great pizza and baklava
23 nov 2019 om 20:25 Pizza wás lekker én warm. Alleen wat echt niet kan is dat ze zonder te bellen het eten 60 minuten te laat bezorgen